Onze puppy’s

Pups beschikbaar ?

Als hobbyfokker hebben we niet altijd pups beschikbaar. Je mag ons altijd contacteren voor informatie over een toekomstig nestje of beschikbare puppy’s 0476/747788. Als u informatie of inlichtingen wenst, kan u ons een e-mail sturen via [email protected] waarin u zichzelf kan voorstellen. Vragen over prijzen van puppy’s worden niet beantwoord !

Bij de aanschaf van een puppy, denk je best twee keer na. Besef dat het diertje de nodige zorgen en heel veel liefde nodig heeft, dit zoals een pasgeboren baby.

Lees verder onder de foto.

Pup, Pups, Puppy's, Puppies mysticwonderland

Pup, Pups, Puppy’s, Puppies… !!!!

 

Na een paar maand heb je een puber in huis die je nauwlettend in het oog moet houden, steeds corrigeren en op een juiste manier opvoeden.

Een Shihtzu puppy vraagt een goede vachtverzorging, de vacht van de Shih-tzu is lang en overvloedig en dient dagelijks gekamd te worden om klitvorming te voorkomen. Het dagelijks onderhoud vergt ca. 10 tot 30 minuten. Regelmatig in bad met aangepaste shampoo hoort ook bij zijn of haar lichaamsverzorging.

pitoekenOverweegt u aanschaf van een Shih-tzu pup, laat u dan eerst goed voorlichten.

Een shihtzu-fokker die begaan is met de toekomst van zijn pups zal steeds voor een goede thuis zorgen.

Shihtzu met stamboom

Al onze shihtzu pups hebben een stamboom van de Koninklijke Maatschappij Sint-Hubertus.

Waarom een shihtzu pup met een stamboom

Een rashond moet qua uiterlijk en gedrag voldoen aan de omschrijving volgens de ras standaard . Een van de belangrijkste voordelen van een rashond is, dat je op voorhand veel weet over het uiterlijk en het algemeen karakter en gebruik van de hond (waakhond, speurhond, gezelschapshond, ..)

Een ander groot voordeel is het feit dat de vorige generaties gekend zijn. Verantwoorde shihtzufokkers gebruiken die informatie om de juiste combinaties te maken. Op die manier probeert de shihtzu fokker zo gezond mogelijke honden met een goed karakter te fokken. Daarom zijn ook al onze honden DNA getest.

Fokken ZONDER stamboom is net als “Russische roulette”. Je weet niks over de achtergrond van de honden die je met elkaar paren. Het kan evengoed broer en zus zijn die je samenbrengt. Veel fokkers van rashonden zijn aangesloten bij rasverenigingen. Die verenigingen werken internationaal met elkaar samen om steeds gezondere honden te fokken.

Heb je specifieke vragen over de aanschaf van een Shih tzu pup, verzorging, enz…, je mag ons steeds contacteren, we helpen je graag verder. [email protected]

Onze puppy’s in actie

pitoeken

Aug 2015 - Onder de middag is het platte rust... Ons mama zegt dat we daar groot van worden.

Onder de middag is het platte rust… Ons mama zegt dat we daar groot van worden.

Even ravotten tijdens het wandelen

Mei 2012 - Even ravotten tijdens het wandelen

Even ravotten tijdens het wandelen

Mei 2012 - Even ravotten tijdens het wandelen

Even ravotten tijdens het wandelen

Pup, Pups, Puppy's, Puppies

Pup, Pups, Puppy's, Puppies mysticwonderland

Pup, Pups, Puppy's, Puppies mysticwonderland